FOLLOW | DASHBOARD
Ily Syerra
Ladylly - Batch 3 ( Jasmeen )

Sunday, April 6, 2014 4:24 AM | 0 Note

Hi , Assalamualaikum semua ..

Today syerra nak bagitahu korang something.
Nak tahu apa dia?
Syerra dah buka satu business
Nak tahu business apa?
Actually dah lama dah syerra buka business online ni.
Saje nak cari pengalaman. Hehe
Okay malas nak panjang cerita nama "boutique" syerra dekat instagram [LADYLLY]
Especially girlss jangan lupa follow tau !
Tak mahal pun syerra jual, murah je :))
Tup tup ni pun dah sampai batch 3 (Jasmeen)
InshaaAllah coming soon okay.
Maybe lepas syerra mid term ni.
So korang stay tuned okay !
Ha lupa pula nak cakap, batch 1 (Lily) ALL SOLD OUT
and batch 2 (SARA) tinggal beberapa je
nanti jangan lupa usha okay?
mana tahu ada yang berkenan :)

Syhhh ! Dont let your men know !
InshaaAllah ni untuk batch 3 :)

JA 01
Status : Available

JA 02
Status : Available

JA 03
Status : Available

JA 04
Status : Available

JA 05
Status : Available

JA 06
Status : Available

JA 07
Status : Available

JA 08
Status : Available

JA 09
Status : Available

JA 10
Status : Available

Type : Cotton Viscose
Measurement : 1.1 m X 1.8 m
Price : RM 22 
Postage -
SM : RM 6
SS : RM 10

For order boleh direct contact dekat +60182242702 (WhatsApp Only)
Jangan lupa bagi code sekali okay :))

Jangan lupa beli tau !

Love.



Older Post

Entry Author Scream




Hello!Heyy just call me Syerra.
I'm 20 years old.
Keek : syerravilensa93
Twitter : @syerraily
Instagram : Ily Syerra
Im just ordinary girl

Music To My Ears

The Credits

Skin by :Syerra|
Background:photobucket
Pictures :Weheartit | photobucket